Soms maakt het communicatiekanaal helemaal niet uit, maar gaat het om de inhoud. Het volgende bericht hadden wij zelfs via rooksignalen willen ontvangen: LiveCom is opgenomen in de prestigieuze lijst van de vijftig snelstgroeiende technologiebedrijven. Jawel, ‘wij’ zijn genomineerd voor de Deloitte Technology Fast50 Benelux.

“Ik ben zeer verheugd met deze nominatie”, zegt Floris van der Veen, CEO van LiveCom. “Het is een erkenning voor ons bedrijf, en voor de visie die aan onze producten ten grondslag ligt. Onze groei bevestigt dat communicatiekanalen ondergeschikt zijn aan de behoefte van de klant.”

LiveCom meent vanaf het prille begin dat chat de natuurlijke vorm van menselijke communicatie online beter benadert dan bijvoorbeeld e-mail. Terecht, zo bleek de afgelopen jaren. “LiveCom bewijst keer op keer de grenzen tussen het onmogelijke en het nooit eerder vertoonde te verleggen”, legt Van der Veen uit. “Daarmee zetten we nieuwe trends.”

De toekomst ziet LiveCom dan ook vol vertrouwen tegemoet. Momenteel wordt een nieuwe module uitgebreid getest door enkele klanten, zegt Van der Veen. “De reacties zijn overweldigend positief. Begin volgend jaar lanceren we deze module. Bovendien zijn we onlangs een samenwerking met Nixxis aangegaan, waardoor we nu call- en contactcenteroplossingen kunnen aanbieden die nóg vollediger zijn.”

Tijdens de Deloitte Technology Awards Ceremony op 29 oktober wordt bekendgemaakt op welke plaats LiveCom – en de andere 49 genomineerde bedrijven – komt te staan. Het wordt een extra groot festijn voor Deloitte, want het consultancybureau viert dit jaar het tienjarig jubileum van de Technology Fast50.

livecomfast50