Sinds 1 november vervult Han Beukers de rol van Sales en Marketing Manager bij Livecom: een nieuwe functie die past bij onze groeiambitie. Han heeft als belangrijkste taak: klanten voorzien van de beste oplossingen en nieuwe markten ontwikkelen. Wie is Han en wat drijft hem? Hij stelt zichzelf graag voor.

Thuiskomen

Ik ben mijn hele werkzame leven al werkzaam in de ICT en telecommunicatie en als zodanig heb ik in het verleden bij Comsys Telecom en Media  al eens samengewerkt met Walter Botman (CEO Livecom). Dat maakte het extra leuk toen Walter me belde met de uitdaging om hier nu weer opnieuw bij Livecom aan de slag te gaan. Livecom biedt één webapplicatie voor al je klantcontacten en heeft behoefte aan extra sales en marketing capaciteit. Het is onze taak ervoor te zorgen dat de groeiambitie wordt gerealiseerd. Mijn commerciële gedrevenheid en ervaring op het gebied van marketing en sales sluiten goed aan bij de wens van Livecom om nieuwe markten te ontwikkelen.

Ieder bedrijf heeft baat bij innovatieve communicatietechnologie om zo nog beter klantcontact te realiseren en je te onderscheiden van je concurrenten. Het leuke aan Livecom vind ik dat het bedrijf ambitie heeft, wil doorgroeien, maar nog wel zo klein is dat de lijnen in het bedrijf en de gehele Artilium groep kort zijn en je op de hoogte blijft wat voor resultaat er wordt geboekt. Transparantie en vertrouwen zijn hierbij belangrijke uitgangspunten.  Het voelde als thuiskomen vanaf het eerste moment dat ik naar binnen stapte.

Kenmerken

Wat mij kenmerkt is: Ik zeg wat ik doe en doe wat ik zeg. Denken in mogelijkheden ook als de uitdaging soms groot lijkt. Zo kunnen we dit als team tot een succes maken.

Privé

Buiten mijn werk is muziek en djén een belangrijke uitlaatklep voor me. Mijn vrije tijd besteed ik aan voorbereiden en maken van een wekelijks radio programma op RTV Krimpenerwaard. Ik ben in Rotterdam geboren en na veel omzwervingen in binnen en buitenland woon ik nu al weer 8 jaar opnieuw in Rotterdam. Ik ben getrouwd en heb een zoon en bonus-dochter, mijn vrouw is werkzaam als repair coordinator bij een international bedrijf voor signaleringsverlichtingen. Mijn bonus dochter is onlangs begonnen aan een prachtig 6 maanden durend hiking avontuur door Nieuw Zeeland en mijn zoon is bezig zijn carrière in de 3D modeling voor games op te starten en ik vind het super gaaf om te zien hoe hij zijn passie heeft gevonden.