Livecom E-mail

Heb je als doelstelling om de medewerkers van je e-mail team productiever te maken? Daar is Livecom E-mail Management voor bedoeld. Alle binnenkomende berichten worden automatisch geanalyseerd op inhoud, waarna de module suggesties vanuit de centrale multi-channel kennisbank oppert. Knippen en plakken van teksten uit andere software hoeft niet meer!

Deze module biedt managers de mogelijkheid om klantaccounts, afdelingen, specifieke groepen, interacties, berichten en kennisbank-data in realtime te volgen. Hoeveel e-mails worden er per dag en per agent verwerkt? Hoe zit het met de wachtrijen en de verschillende categorieën? Ook kunnen managers de servicelevels en de prestaties van hun mensen realtime bijhouden en vastleggen in rapportages, op basis van specifieke Key Performance Indicators. Zo wordt het beheer en de optimalisatie van klantcontactafhandeling een stuk eenvoudiger.

Wat kun je met Livecom E-mail?

  • Stel extra zoekopdrachten in en verstuur antwoorden automatisch. Opper suggesties automatisch aan medewerkers.
  • Laat alle berichten automatisch archiveren en categoriseren.
  • Verhoog efficiëntie door het klantbeeld te vervolledigen: haal gegevens en interactiegeschiedenis uit alle kanalen.
  • Krijg toegang tot de centrale multi-channel kennisbank en zoek naar gedetailleerde informatie. Ontvang uitgebreide rapportages en realtime waarschuwingen voor operationeel performance management.
  • Stel workflowprocessen voor het beheren van inkomende e-mails en web-formulieren vooraf in. De module bevat Service Level Agreement-triggers om berichten automatisch te routeren en te monitoren.

Bekijk ook onze andere Contact Center producten:

Contact opnemen