Livecom Kennisbank

Livecom Kennisbank is een dynamische, webbased selfservice-oplossing die uw virtuele wachtrijen inkort. Daardoor houden de medewerkers van jouw klant contact center meer tijd over voor klanten die wél persoonlijke hulp nodig hebben. De module draait op krachtige context-analyse-technologieën, die elke selfservice-sessie van de klant toevoegen aan zijn of haar klantprofiel.

Niet van kastje naar de muur

Om er zeker van te zijn dat online bezoekers niet ontevreden achterblijven tijdens selfservice-momenten (bijvoorbeeld als ze het antwoord op hun vraag niet kunnen vinden in de dynamische FAQ-lijst), is het noodzakelijk om snel en eenvoudig naar een echte medewerker te kunnen doorschakelen. Als je ook Livecom Chat aanbiedt, wordt de geschiedenis direct meegestuurd naar de meest geschikte medewerker, zodat dat de klant niet van het kastje naar de muur wordt gestuurd. Uit onderzoek blijkt dat selfservice-toepassingen sneller worden gebruikt als duidelijk is dat er een ‘echte’ medewerker paraat staat.

Uit dezelfde kennisbank wordt door jouw medewerkers geput om tijdens het chatten of e-mailen sneller en op consistente wijze te kunnen antwoorden. Deze macro’s kunnen uiteraard met gemak worden gepersonaliseerd.

Snelle kennisbank implementatie

Livecom Kennisbank kun je in slechts drie stappen implementeren:

  1. Bedenk welke informatie je graag online gepresenteerd ziet, en sla zowel vragen als antwoorden op in de kennisbank die Livecom standaard meelevert.
  2. Bepaal waar je de dynamische FAQ-lijst op de website wil hebben.
  3. Kies de uitwijkmogelijkheden voor klanten die geen bevredigend antwoord vinden in de kennisbank bijvoorbeeld : e-mail, chat en/of telefoon.

De terugverdientijd (ROI) voor het implementeren van onze oplossingen begint al bij 3 maanden!

Bekijk ook onze andere Contact Center producten:

Contact opnemen