Livecom Pro-active

Livecom Pro-active is in essentie een gebruiksvriendelijke behaviour targetting tool gecombineerd met livechat, e-mail of telefonie, waardoor je zowel conversie als klanttevredenheid verhoogt. Bij elke kans die zich voordoet, waarschuwt de module meteen een medewerker die op dat moment een niet-urgent klantvraag aan het beantwoorden is. Daardoor fungeert het systeem als een intelligente verkoopassistent. Een proactief chatverzoek wordt verstuurd, en als de online bezoeker het verzoek aanvaardt, begint de verkoop!

Is er geen medewerker aanwezig? Ook dan is deze module interessant: elke gemiste kans wordt geregistreerd en gerapporteerd. Zo helpt Livecom Proactive Chat om trends te herkennen en toekomstige verkoopsituaties beter te benutten.

Handige Proactive Chat ‘business rules’

Een bezoeker krijgt bijvoorbeeld een uitnodiging voor een chatgesprek te zien als…

  • hij zich langer dan 30 seconden op een pagina bevindt;
  • hij z’n cursor meer dan 3 keer over een bepaalde knop of tekst beweegt;
  • een deels ingevuld invoerveld langer dan 20 seconden onveranderd blijft.
  • hij het afgelopen jaar meer dan 500 euro op uw website heeft uitgegeven en zich nu voor de derde keer op dezelfde productpagina bevindt;
  • hij via Google op een detailpagina is beland, maar vervolgens niet op de knop ‘adviesgesprek aanvragen’ klikt.
  • hij de pagina ‘veelgestelde vragen’ verlaat terwijl hij net heeft aangegeven het antwoord op zijn vraag niet te hebben gevonden.

En zo zijn er nog veel meer mogelijkheden! Neem contact met ons op om te bespreken wat voor jouw situatie interessant kan zijn.

Bekijk ook onze andere Contact Center producten:

Contact opnemen