Partners

Livecom werkt samen met partners om uw klanten een nog betere klantbeleving te geven. Samen gaan we voor succes!

 

Artilium

Artilium is een internationaal software bedrijf en heeft een beursnotering op de AIM beurs van de London Stock Exchange. Artilium levert oplossingen voor (tele)communicatie, onder andere voor diverse mobiele telecom operators.  Met haar eigen cloud-based software platform bedient Artilium meer dan 50 Europese telecom bedrijven. Vanuit de ambitie om ook een positie te verwerven in de enterprise markt, nam Artilium recent al het in Nederland en Indonesië gevestigde Comsys over, een gekende aanbieder van een scala aan cloud-based telecom oplossingen voor bedrijven en telecom operators alsmede ook diverse call center oplossingen.

ecManager

ecManager biedt u e-commerce software waarmee u in staat bent om uw ultieme webshop te ontwikkelen, te beheren en verder te optimaliseren. Met ecManager bent u in staat om ultieme customer experiences te creëeren, waardoor u uw klanten kan binden aan uw organisatie. Voor zowel B2C, B2B als Brand georiënteerde organisaties is ecManager een toekomstbestendige e-commerce oplossing.

ecManager bestaat uit diverse out-of-the-box features die u eenvoudig modulair kunt inzetten om uw e-commerce platform passend in te richten. Hiermee bent u zonder IT kennis in staat om uw eigen webshop te beheren. Met ecManager zitten marketeers zelf achter het stuur; zo biedt ecManager u features op het gebied van SEO, SEA, Winkelmand en Content Marketing, zoals product en marketing feeds.

Kwebbl

Kwebbl & ComsysConnect zijn reeds jarenlang succesvolle partners. Toen Livecom werd toegevoegd aan de mix was de synergie tussen de drie bedrijven en de mensen die daar werken, compleet. Kwebbl en ComsysConnect voegen een krachtig Telecom en Call Center kanaal toe aan onze Multi Channel Contact Center cloud applicatie en helpen ons een complete oplossing voor onze klanten te bieden.

Kwebbl is van mening dat moderne technologie mensen, professionals en organisaties moet ondersteunen en in hun kracht moet zetten. Hun state of the art communicatieplatform voor carriers en dienstverleners maakt gebruik van next generatie geïntegreerde cloud-communicatie- en samenwerkingsoplossingen.