In zijn online strategy statement meldt 4DMS dat het een sterk ICT-gedreven aanpak hanteert. Dit multichannel Direct Marketing servicebureau, gevestigd in IJsselstein en bronzen winnaar van de Plantronics Telesales Team Trophy 2009, maakt gebruik van zowel geavanceerde als traditionele Direct Marketing-kanalen. Binnenkort verzorgt 4DMS ook marketingcampagnes met chat als optioneel communicatiekanaal. Zo vervolledigt de chatapplicatie van LiveCom het portfolio dat 4DMS aan haar klanten aanbiedt.

Voor een business case is het nog iets te vroeg, maar niet voor een vraaggesprek. LiveCom presenteert de tweede Q&A op ons blog.

Maak plaats voor Dennis Steiginga, consultant business development bij 4DMS.

LiveComments (LC): “Waarom wil 4DMS chat aan het portfolio toevoegen?”

Dennis Steiginga (DS): “Dat is simpel: chat is een steeds gangbaarder communicatiemiddel, mede dankzij de huidige jongerengeneratie. Bellen, e-mailen, sms’en… Chat hoort thuis in het communicatierijtje. Het is de meest directe manier om contact te leggen met een online bezoeker.”

LC: “Hoe willen jullie het concreet aanpakken?”

>strong>DS: “4DMS verzorgt de uitvoering van marketingcampagnes. In een actiewebsite, naar aanleiding van een campagne, kunnen we chat perfect integreren. De applicatie moet zowel reactief – als één van de standaard contactmogelijkheden – als proactief ingezet worden, bijvoorbeeld om het aantal afhakers te verlagen. Sowieso moet chat fungeren als service- én salestool.”

LC: “Wie moet de chat gaan bemannen?”

DS: “Iedere medewerker van ons callcenter. Sinds vorig jaar zijn we in staat ook outbound verzoeken af te handelen; we begonnen met 12 seats, zitten nu op 18 seats en gaan binnenkort naar 24 seats. We krijgen dus 24 chat agents. Dat is heel wat, inderdaad. We zijn er dan ook van overtuigd dat chat een ideale aanvulling is op onze diensten.”

Meer weten? Kom dan naar het
Technology For Customer Contact (TFCC) Event op 15 oktober 2009.
Rond 10:30 spreekt Dennis Steiginga onder meer over de voordelen van chat.
Meer informatie over deze beurs in Utrecht vindt u op
www.tfcc.nl.