En ja hoor, terwijl de zon weer veel te uitbundig scheen, stonden we op de tweede dag van de TCD Contactcenter Vakbeurs om 10:00 te trappelen in onze stand. De bezoekers stroomden de Jaarbeurs binnen: Dag Twee werd Dag Druk. Gelukkig hoefden we binnen geen mooi weer te spelen, het ging allemaal vanzelf…

Ik wil ik wil ik wil (Chatiquette!)
Er was duidelijk sprake van een buzz: een heleboel mensen kwamen speciaal voor Chatiquette langs op onze stand. Ze waren geïnformeerd door collega’s, zo wisten ze te vertellen. Of ze hadden via via gehoord dat ze onze gids moesten hebben! Als warme broodjes vlogen de blauwe boekjes over de toonbank. Niet geheel onbegrijpelijk: wie wil nou géén handige tips over zakelijk chatten? In the pocket dus!

Overtoom loves LiveCom (et vice versa)
Ook op dag 2 werd de stand niet alleen door bezoekers overspoeld: Rien van Gemert, content manager van Overtoom, had aangeboden om een paar uurtjes langs te komen. Daar stond hij dan, als een moderne profeet het chat-evangelie verkondigend! Rien, die de live webchat-applicatie van LiveCom bij Overtoom introduceerde, vindt LiveCom perfect passen bij de Overtoom-slogan (“Al uw zakelijke bestellingen slim, zeker en snel via Overtoom.nl”). Gelijk heeft hij! Rien praatte honderduit met geïnteresseerde bezoekers. En omdat Overtoom gebruik maakt van de nieuwste LiveCom-modules, had hij meer dan genoeg te vertellen. Rien rocks!

fototcdbeurs1

The day after
Dag 2 werd afgesloten met het geweldige TCD-gala, dus (eerlijk is eerlijk) helemáál fris waren we niet toen dag 3 begon… Maar al gauw stonden we weer te knallen, want de stand stond stampus vol. Demo’s werden naar hartenlust gegeven, brochures met een glimlach uitgedeeld. Ook op deze dag kwam bezoekers speciaal langs voor een gratis exemplaar van de inmiddels legendarische gids. Zelfs andere TCD-exposanten wisten waar ze wezen moesten…

Rond de klok van vier werd de stand stukje bij beetje opgedoekt. Tijd om naar huis te gaan? Bijlange niet: tijd voor een welverdiende borrel aan de Utrechtse Oudegracht! Met onze bol in de zon… en daarna een gezellig dineetje met het team. Tot de volgende TCD!

fototcdbeurs2