Op 13 en 14 juni vindt het VNG Jaarcongres 2017 in Goes plaats. Raadsleden, wethouders en burgemeesters uit het hele land verzamelen zich om van elkaar te leren. Met als overkoepelend thema ‘Vakmanschap’. Kernwoorden als ‘lokale aandacht’, ‘regionale samenwerking’, ‘in gesprek gaan’ en ‘toevoegen van publieke waarde’ zijn actueler dan ooit binnen gemeenten.

De samenleving verandert en burgers hebben andere verwachtingen van de overheid. Waar Livecom om de hoek komt kijken, is bij de veranderende verwachtingen op het gebied van communicatie met burgers.

Vragen of sparren? Bezoek onze stand

Op het VNG jaarcongres zijn wij als standhouder aanwezig. Heb je prangende vragen? Wil je sparren? Benieuwd naar onze praktijkervaringen en leerpunten? Patrick van Eijl en Han Beukers van Livecom gaan graag met jou in gesprek.

Bezoek ons op standnummer 136.

VNG Jaarcongres 2017 gemist? Kom naar de gratis inspiratiesessie ‘Chat And The City’

Hou jij je bezig met klantcontact, maar heb je geen tijd of mogelijkheid ons op het VNG congres te bezoeken? Dan nodigen wij je graag uit voor een unieke inspiratiesessie, speciaal voor gemeenten. In het bosrijke Soesterberg.

We praten je bij over de mogelijkheden en valkuilen bij het inzetten van tekst messaging kanalen, zoals Chat en Facebook Messenger.

Op deze pagina vind je meer informatie over de gratis inspiratiesessie ‘Chat And The City’.

Wil je liever een persoonlijke afspraak met ons maken om te praten over klantcontact? Bel ons dan gerust op +31 88 5483200 of chat met ons via Facebook Messenger of op onze website. Een e-mail sturen mag natuurlijk ook. Stuur deze dan naar sales@livecom.com.

Demo aanvragen